Manuel terapi – at behandle med hænderne

På klinikken anvendes avancerede manuelle teknikker til at genvinde kroppens symetri. Ved de fleste problemer er det nødvendigt at behandle både muskler og led, da de tilsammen udgør kroppens bevægelighed.

Behandlingerne kan inkludere:

  • Test af bevægelighed
  • Mobilisering af led
  • Artikulering, MET– og andre manuelle teknikker
  • HVLAT (manipulationsteknikker)
  • Massage og udspænding
  • Brug af sportstape, ultralyd og akupunktur
  • Optræning og rådgivning m.v.

På klinikken behandles skader på bevægeapparatet, hvad end de er opstået fra idræt, arbejde eller andet. Der gives selvfølgelig altid god, løsnende massage til de ømme, trætte og spændte muskler. 

Idrætsskadeterapi - IST

Akut eller opfølgende

Mange småskader opstår i forbindelse med idræt og især på motionsplan tilses disse skader alt for sjældent eller alt for sent. Ofte får skaderne lov til at udvikle sig og kan resultere i pause fra idrætten, sygefravær eller andre gener i hverdagen.

På klinikken laves en grundig IST undersøgelse hvor skadens omfang diagnosticeres og behandles. Det kan desuden hurtigt afgøres om skaden bør tilses og behandles andet steds.

Massage

Massage udgør en vigtig del af den manuelle behandling og spiller en stadig større rolle i forbindelse med behandling af alle problemer i bevægeapparatet. Massagen er på klinikken en stor del af behandlingen ved både hold i ryg og nakke, bækkenproblemer, fibersprængninger, tennisalbue, hovedpine og meget andet. Korrekt udført massage stimulerer blodgennemstrømningen og skaber god muskel balance. 

Åbningstider

Mandag 08.30 – 15.00
Tirsdag 10.00 – 17.00
Onsdag 08.00 – 15.00
Torsdag 10.00 – 17.00
Fredag 08.30 – 15.00

 

Klinikken i Gilleleje

Vesterbrogade 31B - 3250 Gilleleje

Priser pr. 1/12 2019

Behandling ca. 50 min 675,-
Behandling ca. 25 min 350,-
Klippekort 5 x 25 min 1600,-
Behandling 10-15 min
(fx tape eller ultralyd)
175,-

 

Indehaver

Klaus MortensenKlaus Mortensen